DUŠKO TOŠIĆ ZAMOLIO JELENU DA NE PROZIVA KIJU KOCKAR: Nećete verovati koji je razlog za to!?

Jelena se u prošlosti često umela da oplete po Kockarovoj ali je tome došao kraj.

Da toga više ne bude pobrinuo se Duško Tošić koji je zamolio svoju suprugu Jelenu Karleušu da ne napada više Kiju Kockar iz razloga jer je njena majka u mladosti njemu pripremala hranu.

Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču – objasnila je Kristina.

– Ja sam znala za tu priču, ali nije na meni bilo da je ispričam jer glavni akter je tu Duško i moja majka, koji nisu deo estrade i nikad nisam ni pomislila da iskoristim to protiv Jelene i njene porodice. Lepo od Duška što se setio, a i od Jelene sto je ispričala – počela je Kija.

– Duško nije jedini uspešni sportista koji se setio dobrih dela moje majke, ima ih tu dosta. Svi su oni sada ostvareni, ali tad u tom trenutku im je taj obrok značio i to se ne zaboravlja. Ja sam na svoju majku ponosna i obe smo pobornici toga da se dobro dobrim vraća i da uvek pomognemo ako smo u mogućnosti. Inače, Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču – objasnila je Kristina za Telegraf.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *