MIRKO IVANIĆ REKAO DA ZVEZDI: Bate postavio nerealne uslove


Iako su najavili miran prelazni rok odgovorni iz Crvene zvezde pokušavaju da konačnu realizuju transfer reprezentativca Crne Gore iz BATE Borisova! Za razliku od prethodnih pokušaja jednu barijeru su uklonili: sjajni vezista, dugogodišnja želja srpskog šampiona, pristao je da se preseli na Marakanu, prenosi u današnjembroju Sportski Žurnal.

To je osnovni razlog za optimizam, ali sa druge strane je previsoko obeštećenje koje zahteva beloruski šampion. Inače, Ivanić je u martu prošle godine produžio ugovor sa učesnikom Liga Evrope, ali nigde nije preciziran datum.

Prema sazanjima Sportskog Žurnala BATE Borisov želi da na Mirku Ivaniću inaksira nešto manje od 1.500.000 evra. Cifra koja daleko prevazilazi Zvezdine mogućnosti u ovom trenutku, ali dobra stvar za crveno-bele je podatak da je Ivanić nezadovoljan u Borisovu i da po svakucenu želi da promeni sredinu….

Crvena zvezda je popunjena u veznom redu. Reklo bi se da nema, u ovom trenutku, potrebu da po svaku cenu dovodi Mirka Ivanića. Kao ideolog igre nametnuo se Marko Marin, a tu je i Holanđanin Lorenco Ebesilio. Ipak, na Marakani postoji mišljenje da Zvezda ne sme da propusti nijednog kvalitetnog igrača, ako joj se za to ukaže prilika.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *