ŽENE, ŽELITE SAKRITI STOMAK? Uz pomoć ovih trikova ćete to i uspeti !


Mnoge se žene brinu o svojim trbušnim područjima iako muškarci to vole. Prema eksperimentu koji je proveo MailOnline, muškarci vole mali ženski stomak. Oni su više prirodni i lijepi nego abs.

Ovo je preporuka koja će vam pomoći da sakrijete stomak i masnoću ispod vaše odjeće. Pogledajte pogreške koje biste trebali izbjegavati pri odabiru odjeće da izgleda bolje.

1. Izaberite labavu odjeću

1

Jedna boja odjeće je vaš najbolji izbor. Tamne boje stvarno vam izgledaju bolje, ali to ne znači da ne biste trebali nositi pastelne boje. Možete nositi bež, vrhnje, pistaciju i blijedo-ružičaste boje. Ali rez odjeće zaista je najvažnija stvar.

2
Čvrsta odjeća samo ističe nesavršenosti vašeg oblika. Bolje nositi slojeve bez naglašavanja struka i kukova. Možete jednostavno nositi elemente iste boje.

2. Obratite pozornost na odjeću s okomitim prugama.

3

Vertikalni ukrasi, uzorci i pruge čine vam da izgledate viši i prikladniji. Ali trebali biste razmotriti i širinu pruga i njihovu frekvenciju. Široke pruge mogu vas vizualno povećati pa odaberite odjeću uskim i hustim prugama.

4
Ako se osjećate kao previše odjeće s prugama, odaberite haljine ili kardigani takve boje. Velike mogućnosti su crne i bijele ili bijelo-plave boje.

3. Označite drugi dio vašeg tijela.

5

Da biste prebacili pozornost s stomaka, možete istaknuti grudi. Jednostavna, ali zanimljiva odjeća bez dubokog cijepanja su crne haljine, klasične hlače, bluze i suknje s olovkom.

7
Oni koji imaju lijepe noge trebaju ih učiniti njihovim stvarima. Ovo ne znači nužno da nosi malenu mini, ali možete nositi suknje ili haljine koje su malo veće od koljena ili možete staviti gaćice.

4. Odaberite odjeću malo duže od koljena ili maksimum.

8

Kada se radi o haljinama, možete odabrati odjeću s ravnim rezom. Veliki cvjetovi poput onog na slici su izvrstan izbor.

9
Ovo je primjer uske haljine koja naglašava problematično područje. Pokušaj da ga sakrijemo stomak nije uspješan.

10
Sjajan je način da se sakrije trbuh da nosi trapezoidnu haljinu bez uskih mjesta. Visoke strukom haljine također su dobra opcija. Na taj način možete nositi više od tamne haljine, ali možete nositi i više zanimljivih stvari.

5. Koristite jednobojne košulje.

Jednobojne košulje i košulje neće vam samo dopustiti da nosiš nešto zanimljivo u uredu, ali oni su također izvrstan izbor za zabavni vikend ako odaberete prave uzorke.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *